VAD ÄR PROTQTOR?

Protqtor – en billig investering

Äntligen finns ett skydd mot bränslestölder som verkligen fungerar som det ska. Med en mycket enkel, robust och trygg konstruktion sätter ProtQtor dieseltjuven på plats.

ProtQtor är med sitt förmånliga pris en billig investering för att undgå det samhällsproblem som dieselstölder faktiskt innebär.

Rent funktionsmässigt fungerar ProtQtor så att dieseltjuven aldrig får med sig mer bränsle än den lilla mängd som ryms i röret. Till ProtQtor finns också ett granulat som kan användas i röret och som sugs in i dieseltjuvens pump tillsammans med den lilla mängden bränsle. Granulatet oskadliggör på så sätt tjuvens utrustning.

ProtQtor är i sin robusthet överlägset de dieselstöldskydd som finns på marknaden idag. ProtQtor kan inte forceras med vare sig spett eller annan utrustning.

– Snabb och enkel montering
– Ingen åverkan på tanken
– Det enda effektiva stöldskyddet

Pris: 3 995 kr (exkl.moms) inkl. frakt inom Sverige.

ProtQtor – ett prisbelönt dieselstöldskydd som fungerar

ProtQtor [protektor] är ett robust och säkert dieselstöldskydd som funnits på marknaden sedan 2014. Inledningsvis säljs ProtQtor via Swecon och för Volvos grävmaskiner, men produktutveckling pågår för att bredda sortimentet till att omfatta även andra typer av anläggningsmaskiner och andra märken.

Genom vårt framgångsrika samarbete med Swecon finns nu ProtQtor i ett hundratal grävmaskiner runt om i landet. Kundnöjdheten är mycket stor och hittills finns inga kända stöldförsök som lyckats.

ProtQtor är med sin robusta konstruktion och design marknadens starkaste och säkraste dieselstöldskydd. ProtQtor var också en av finalisterna till Teknikpriset 2014 och förärades med ett hedersomnämnande:

http://www.mynewsdesk.com/se/swecon/pressreleases/teknikpriset-2014-protqtor-dieselstoeldskydd-fick-hedersomnaemnande-1099890